Livine-Art ​​​​​​​​​​​
•~•  Live in art  •~•
 
Asjuwelen
Juwelen met vingerafdrukken
Plaatsen van oorgaatjes
​​​​​Juwelen naar eigen smaak en wens..

Wil je vrijblijvend een kijkje komen nemen?
Omdat ik graag de tijd neem voor iedereen: 
 ALLEEN OP AFSPRAAK

 
Groenplaats 15    3890 Gingelom
0494 74 30 54
2023 05 12_13.54.00

Armband chakra rond

Armband chakra rond
9.50
InStock
Armband Chakra rond
Met elastiek past altijd

 

Chakra sieraden geven je helende kracht op basis van de zeven chakra’s. De energie van de Chakra’s met ieder zijn eigen kleur komen terug in onze spirituele sieraden. Een sterk thema met een krachtige werking voor iedereen.

De zeven Chakra’s

Het Chakra thema komt uit het Boeddhisme en staat voor 7 energiepunten verspreid van boven naar beneden door het lichaam. Iedereen heeft een bepaalde energie, deze energie is onder te verdelen in zeven verschillende vormen. Het woord Chakra betekend letterlijk ‘wiel’. Je kan een Chakra daarom ook visualiseren als een draaiend wiel dat energiestromen doorlaat.

De energie-wielen, ook wel de zeven Chakra’s, zijn de wortel chakra (Muladhara), die zorgt dat je goed bent geaard. De tweede chakra ook wel de Sacraal chakra (Swadhistana) zorgt voor emoties, relaties en seksualiteit. De derde chakra is de zonnevlecht chakra (Manipura) en staat voor kracht en zelfwaardering. De vierde chakra (Anahata) is de Hart chakra voor liefde en compassie. De vijfde chakra is de Keel chakra (Vishuddhi) zorgt voor reiniging. De zesde chakra is de Voorhoofd chakra (Ajna) en staat voor geloof, intuïtie en het geweten. De laatste chakra, de zevende chrakra, is de Kruin chakra (Sahasrara) en zorgt voor een goede doorstroming, spiritualiteit en bewustwording.


Terug naar overzicht